Hosting

Webhosting / webhotell

Vi tilbyr hosting gjennom en rekke leverandører. Vi skreddersyr en løsning for deg som passer til nettstedets behov. Vi håndterer alle de tekniske aspektene rundt hosting av ditt nettsted. Vårt team av eksperter tar seg av alt fra serveroppsett, sikkerhet, ytelse, til regelmessige oppdateringer, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å drive ditt nettstedet.

WordPress hosting

WordPress har omtrent blitt en standard på nettet i dag. Det benyttes av over 40% av alle nettsteder i verden. Det har etablert seg som en pålitelig og robust plattform for alle typer nettprosjekter. Det brukes til alt fra blogger til komplekse bedriftsnettsteder. Fra mindre organisasjoner til banker og store internasjonale konsern.

Med et mangfold av temaer og plugins, lar WordPress deg tilpasse nettstedet ditt nøyaktig slik du ønsker det.

Men for å få mest mulig ut av WordPress, er det viktig å velge riktig hostingløsning.

Hastighet og ytelse

Sider som laster lynraskt

Optimalisert WordPress hosting betyr at serverne er konfigurert spesielt for WordPress. Dette sikrer lynraske lastetider og topp ytelse, selv under perioder med mye trafikk.

Har du helt spesielle krav til hastighet – kan vi tilby deg de raskeste løsningen som finnes på markedet.

Sikkerhet og pålitelighet

Dedikert Sikkerhet

Med spesialisert WordPress hosting, får du forsterket sikkerhet som beskytter ditt nettsted mot vanlige trusler og sårbarheter.

Det tilbys daglig backup av hele løsningen, hvor vi kan gjennoprette det som skulle være nødvendig raskt og enkelt.

Automatiske Oppdateringer

Vi sørger for at din WordPress-installasjon og plugins alltid er oppdatert, noe som holder nettstedet ditt sikkert og fungerende optimalt.

Vi hjelper deg

Gjennom våre nøye utvalgte leverandører, skreddersyr Webspin en hostingløsning som passer perfekt til nettstedets behov. Vi forstår at hvert nettsted er unikt, og derfor tilpasser vi vår tilnærming for å sikre optimal ytelse, sikkerhet og skalerbarhet.

Enten du driver en personlig blogg, en nettbutikk eller et stort bedriftsnettsted, har vi kompetansen og ressursene til å tilby en hostingløsning som er spesialtilpasset dine krav og mål.

Hos oss kan du velge hvor mye eller lite du vil håndtere selv.

Vi er et fullservice digitalbyrå som kan designe, utvikle og vedlikeholde nettstedet ditt. Vi kan også markedsføre og drive trafikk og salg.

Håndtere hosting selv?

Har du litt teknisk kunnskap og ikke er redd for å finne ut av ting på egen hånd? Det er fullt mulig for deg å håndtere alt av hosting selv. Se våre anbefalte verktøy og tjenester.

Ta kontakt med oss

Vi setter pris på at du tar kontakt med oss! Uansett om du har spørsmål, trenger hjelp eller ønsker å diskutere et spennende prosjekt, er vi her for å bistå deg. Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.