Utvikling

Nettsider

Et selskaps nettsted er dets kraftigste verktøy for kommunikasjon, salg og merkevarebygging. Hos Webspin forstår vi viktigheten av å ha en sterk online tilstedeværelse. Derfor tilbyr vi skreddersydde webutviklingstjenester som sikrer at din digitale identitet skiller seg ut og presterer på sitt beste.

Prosessen

Webspin: Hello

1. Oppstart

Det første som gjøres i oppstarten er å oppnå en forståelse av oppgaven som skal løses. Noen ganger er det relativt tydelig, mens andre ganger kan det være mer kompleks. I komplekse tilfeller starter vi derfor med en workshop. Målet er å danne et dokument som fungerer som en brief og prosjektplan for resten av prosjektet.

2. Design

Når vi har oppnådd en felles forståelse, er det på tide å visualisere det hele. Vi liker å tilby flere varianter av hvordan designet kan ende opp med å se ut. Vi vil derfor som oftest tilby opp til 3 varianter man kan velge mellom. Noen ganger plukker vi elementer fra de forskjellige variantene som til slutt utgjør det ønskede resultatet.

3. Innhold

Når prosjektet er et redesign av en eksisterende nettside, er det ofte allerede tydelig hva innholdet på nettsiden skal bestå av. Men ofte må tekst produseres. Nettsidens innhold er selvsagt det aller viktigste, og vi vil bistå med å få fram innholdet og budskap på best mulig måte.

4. Utvikling

Når design er godkjent og innholdet er klart definert, starter vi utviklingsprosessen. Dette er som regel den mest tidkrevende delen. Her kan man selv velge å være tett på prosessen hele veien eller ikke i det hele tatt.

5. Hosting

Valg av hosting er også noe man må forholde seg til. Her tar man valg ut i fra hvor mye trafikk nettsiden vil få, hvor mye lagringsplass man trenger, vedlikeholdsbehov osv. Vi tilbyr skalerbare løsniger fra de helt små til store internasjonale nettsider.

6. Testing og Feedback

Vi setter av tid til en testperiode – hvor man kan selv bla seg gjennom det nye nettstedet før det publiseres for massene. Avviker sluttresultatet noe fra forventet resultat, gjør vi så i etterkant av perioden korrigeringer før siden går live.

7. Publisering

Gratulerer, du har en splitter ny nettside!

Etter publisering

Når din nye nettside er live, stopper ikke vår innsats der. En nettside er en dynamisk del av din virksomhet og krever kontinuerlig oppmerksomhet og forbedringer. Her er hva du kan forvente i etterkant.

 1. Overvåkning og vedlikehold
  • Velger du hosting fra oss, vil vi tilby løpende overvåkning for å sikre optimal oppetid, rask lastetid og et sikkert miljø. Vår vedlikeholdsservice holder din side oppdatert med de nyeste sikkerhetspatchene og teknologioppgraderingene.
 2. SEO og ytelsesanalyse
  • Vi kan hjelpe deg med å overvåke nettstedets ytelse gjennom avanserte SEO-verktøy og analyser, identifisere områder for forbedring, og justere strategier for å sikre at du rangerer høyt i søkemotorresultater og tiltrekker deg ønsket trafikk. Les mer om SEO.
 3. Kundestøtte og opplæring
  • Vårt kundesupportteam er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og tilby løsninger når du trenger det. Vi tilbyr også opplæring i nettstedsadministrasjon slik at du kan håndtere enkel innholdspublisering og redigering på egen hånd.
 4. Utvidelse og skalering
  • Etter hvert som virksomheten din vokser, kan nettstedet ditt trenge nye funksjoner og kapasiteter. Vi bistår med integrering av nye funksjonaliteter, utvikling av tilleggsmoduler eller utvidelse av serverkapasitet for å møte din voksende kundebase.

Med Webspin er du aldri alene på din digitale reise. Vi er her for å sikre at din investering gir avkastning, og at nettsiden fortsetter å tjene virksomheten din på best mulig måte.

Ta kontakt med oss

Vi setter pris på at du tar kontakt med oss! Uansett om du har spørsmål, trenger hjelp eller ønsker å diskutere et spennende prosjekt, er vi her for å bistå deg. Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.